Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Μπόσκου, Γεώργιος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.). Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων (Ι.Μ.Ε.) (1)
Παρισιάνου Α.Ε. (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Συντελεστές
Μπόσκου, Γεώργιος (2)
Roller, Sibel (1)
Παλησίδης, Γεώργιος (1)
Σουλιώτης, Ανδρέας (1)
Έτος έκδοσης
2012
2015
έως
2015
2012
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Ιατρική και Νοσηλευτική (2)
Εκπαιδευτικά (1)
Θέματα
MBN : Δημόσια υγεία και προληπτική ιατρική (1)
MBNH3 : Διαιτολογία και διατροφή (1)
MKFM : Ιατρική μικροβιολογία και ιολογία (1)
YPMT2 : Εκπαίδευτικό υλικό : Σχεδιασμός και τεχνολογία (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Βασική Μικροβιολογία και Υγιεινή για Επαγγελματίες των Τροφίμων
Roller, Sibel
Μπόσκου, Γεώργιος (Επιμέλεια κειμένου)
||
Σουλιώτης, Ανδρέας (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-394-989-3 ||
Παρισιάνου Α.Ε.
||
2015 ||
Χαρτόδετο ||
190 σελ.
Κυκλοφορεί,
€35.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Νέα διατροφικά πρότυπα
Μπόσκου, Γεώργιος
||
Παλησίδης, Γεώργιος
ISBN: 978-618-5025-03-8 ||
Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.). Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων (Ι.Μ.Ε.)
||
2012 ||
Χαρτόδετο ||
732 σελ.
Κυκλοφορεί
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*